Bezpečí Vašich zákazníků je naší prioritou.
HACCP a bezpečnost potravin
Každý zákazník gastronomického zařízení chce jíst a pít nejen chutně, ale i bezpečně. Proto s námi eliminujete veškerá rizika a svému zákazníkovi o tom dáte jasně vědět vyvěšením našeho certifikátu.
- Konzultační a poradenská činnost dle z. 258/2004 o ochraně veřejného zdraví a ES 852/2004 o hygieně potravin
- Vnitřní vstupní audit ke stavu hygienického zabezpečení provozu a dodržování hygienických podmínek na pracovišti
- Zpracování a zavedení HACCP vč. záznamu kritických kontrolních bodů
- Aktualizace dokumentace
- Zpracování hygienického minima
- Zpracování hygienického řádu
- Zpracování provozního řádu
- Zpracování sanitačního řádu
- Tvorba provozních a specifických směrnic
Kontroly pracoviště a vnitřní audity HACCP
- Školení hygienického minima a HACCP - osnova, prezenční listina
- Zastupování při jednání s Krajskou hygienickou stanicí, Státní veterinární správou a Státní potravinářskou a zemědělskou inspekci na základě plné moci